A 2020/2021. évi E.ON Női Országos I. Osztályú Bajnokság 17. fordulójában megrendezésre került BVSC – DUE-MAARSK mérkőzést Lányaink magabiztos játékkal megnyertük, íme a nyilatkozatok:

 

BVSC-Zugló 8-14 Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics

Negyedek: 2-6, 4-1, 1-3, 1-4

Góllövők: Leimeter 2, Mihály 2, Gyöngyössy 1, Takács 1, Farkas 1, Alaksza 1; illetve Horváth 4, Szilágyi 4, Mahieu 2, Garda 1, Gurisatti 1, Szellák 1, Pál 1

 

Mihók Attila DUE-MAARSK vezetőedző:

Először is szeretnék Matyiéknak jobbulást kívánni, remélem, minél hamarabb felgyógyulnak és visszatérhetnek a bajnokságba! Gyakorlatilag egy hét alatt három top meccsre kellett felkészülnünk, szerencsére nem okozott ez problémát, mivel egész évben erre az időszakra készülünk. Jól sikerült egyik mérkőzésről a másikra való áthangolódás, az eredményekkel maximálisan elégedett vagyok és a mutatott játékkal is. Tudtuk, hogy a BVSC nem fogja olcsón adni ezt a győzelmet nekünk, de nem szerettük volna semmiféleképpen sem ezt a szép sorozatot keserű szájízzel zárni. Gratulálok a Csapatomnak!

 

 

 

 

 

 

Horváth Brigitta DUE-MAARSK játékos:

Én is jobbulást szeretnék kérni az érintetteknek! Nehéz heteken vagyunk túl, de ennek ellenére jól kezdtünk, ami a második játékrészre nem volt igaz. Volt egy mélypontunk, felhoztuk az ellenfelünket, de a harmadik negyedben ebből sikerült kikeverednünk és tudtuk tartani a különbséget.